O nama

Ko smo mi?

Firma kojoj je kvalitet od najvažnijeg značaja, zato mi nudimo, a Vi birate Naš lim!

Naka doo iz Beograda je prisutna na tržištu dugi niz godina i osnovna delatnost preduzeća je veleprodaja pocinkovanih, plastificiranih I hladnovaljanih limova, gde kao uvoznik i distributer zauzima jedno od liderskih mesta u Srbiji i zemljama u regionu.
Nastojimo da konstantno širimo svoj program usklađujući svoje proizvode sa svetskim standardima.

Mi smo ozbiljan i pouzdan partner u potpunosti okrenuti svojim kupcima, zadovoljavajući sve njihove potrebe, uz prihvatanje sugestija, ideja i posebnih zahteva.

Nakon višegodišnjeg iskustva u trgovini I konstantnom željom za rastom I razvojem, sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo pokrenuli proizvodnju PROFILA ZA OJAČANJA PVC STOLARIJE od pocinkovanog lima.

Vrhunska tehnologija linije za proizvodnju omogućava izradu svih oblika I dimenzija ojačanja u najkraćem vremenskom roku.

Naka doo uspešno posluje na prostorima bivše Jugoslavije i redovno snabdeva svoje partnere sledećim proizvodima:

* Pocinkovani lim

* Plastificirani (bojeni) lim

* Hladnovaljani lim

* Profili za ojačanja PVC stolarije

OJAČANJA ZA PVC STOLARIJU:

Nakon višegodišnjeg iskustva u trgovini i konstantnom željom za rastom i razvojem, sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo pokrenuli proizvodnju PROFILA ZA OJAČANJA PVC STOLARIJE od pocinkovanog lima.

Vrhunska tehnologija linije za proizvodnju omogućava izradu svih oblika i dimenzija ojačanja u najkraćem vremenskom roku.

EKSPERTI U SVOM POSLU

tradicija

pouzdan partner

profesionalnost

kvalitet na prvom mestu

sjajna podrška