Novosti

Nova proizvodnja u julu – Termoizolaciona NAKA stakla

NAKA d.o.o. već  30 godina unazad teži ka konstantnom razvoju I usavršavanju, zato za jubilarni rođendan kreće sa novom proizvodnjom.

Naši dugogodišnji kupci čelicnih ojačanja  imaće priliku da od JULA meseca  na jednom mestu dobiju dve od tri glavne komponente za sklapanje svoje PVC stolarije.

NAKA termopaketi pratiće najviše standarde kvaliteta od porekla stakla do izbora repromaterijala, s ciljem da svojim kupcima obezbedi najbolji proizvod.

Nova vrhunska tehnologija linije za proizvodnju termoizolacionog stakla omogućava izradu svih oblika I dimenzija stakla u najkraćem vremenskom roku.

U ponudi ce biti dvoslojni, troslojni I cetvoroslojni  termopaketi , proizvedeni sa kombinacijom tipova stakla prema želji kupca (float, niskoemisiono, 4 godišnja doba I stopsol)

NAKA kupci će biti u prilici da uživaju u velikom izboru aluminijumskih distancionih lajsni za svoje termo pakete od standardnih, preko crnih, do ukrasnih u raznoraznim debljinama I bojama.

Naš stručni tim zasukanih rukava čeka da uplovimo u nove vode proizvodnje i da od JULA meseca svedoči osmehu naših zadovoljnih kupaca.